Hyundai Olomouc Morava 2013 – Nahlédnutí pod pokličky kuchařů

varna_1Tento týden se nám podařilo definitivně doladit polední menu pro sobotní den. Oběd máme přichystán na 12:30 hodin v restauraci Penzion – Zámeček Varna ve Velké Bystřici, který je vyhlášen široko daleko v olomouckém kraji svou výbornou domácí kuchyní.varna_2

Restaurace disoponuje kapacitou 60 míst a je čistá a velmi pěkně zařízená. Místa jsou pro nás rezervovaná, tudíž nemusíme mít obavy, že budeme „rozházeni“ po celém areálu penzionu Smile. Pokud by jste chtěli navštívit stránky penzionu, můžete tak učinit ZDE.

K obědu jsme si pro vás dovolili objednat jídla z tradiční české kuhcyně, kuřecí vývar s nudlemi a játrovými knedlíčky a jako hlavní chod jsme po dohodě s panem šéfkuchařem zvolili svíčkovou na smetaně s domácími houskovými knedlíky.

Za oběd se již nic nedoplácí (vyjma alko a nealko nápojů, které si hradí každý účastník sám), členové HCCZ, o.s. ho mají zahrnut v členském příspěvku, ostatní účastníci letošního mezinárodního setkání mají toto zahrnuto v ceně účastníkého poplatku, který zaplatí při příjezdu a prezenci u organizačního týmu.

Doufáme, že vám bude chutnat a během oběda naberete dostatečné množství sil na odpolední program, o kterém jsme vás před časem informovali. Více o celém programu letošního setkání se můžete dozvědet v sekci Program srazu

1 thought on “Hyundai Olomouc Morava 2013 – Nahlédnutí pod pokličky kuchařů

Comments are closed.