Tento týden se nám podařilo definitivně doladit polední menu pro sobotní den. Oběd máme přichystán na 12:30 hodin v restauraci Penzion – Zámeček Varna ve Velké Bystřici, který je vyhlášen široko daleko v olomouckém kraji svou výbornou domácí kuchyní.
Restaurace disoponuje kapacitou 60 míst a je čistá a velmi pěkně zařízená. Místa jsou pro nás rezervovaná, tudíž nemusíme mít obavy, že budeme „rozházeni“ po celém areálu penzionu . Pokud by jste chtěli navštívit stránky penzionu, můžete tak učinit ZDE.
K obědu jsme si pro vás dovolili objednat jídla z tradiční české kuhcyně, kuřecí vývar s nudlemi a játrovými knedlíčky a jako hlavní chod jsme po dohodě s panem šéfkuchařem zvolili svíčkovou na smetaně s domácími houskovými knedlíky.
Za oběd se již nic nedoplácí (vyjma alko a nealko nápojů, které si hradí každý účastník sám), členové HCCZ, o.s. ho mají zahrnut v členském příspěvku, ostatní účastníci letošního mezinárodního setkání mají toto zahrnuto v ceně účastníkého poplatku, který zaplatí při příjezdu a prezenci u organizačního týmu.
Doufáme, že vám bude chutnat a během oběda naberete dostatečné množství sil na odpolední program, o kterém jsme vás před časem informovali. Více o celém programu letošního setkání se můžete dozvědet v sekci Program srazu
dobře vy! 🙂